Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Fagyos ikrek" by S. K. Tremayne # Book PDF Kindle ePub Free

Fagyos ikrek

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Fagyos ikrek
  • Author : S. K. Tremayne
  • Release Date : January 02, 2015
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2357 KB

Description

Sarah egyik lĂĄnya meghalt. De vajon biztosan tudhatja e, melyik? A Fagyos ikrek lenyƱgözƑ pszichothriller, fordulatokban bƑvelkedƑ cselekmĂ©nnyel.

Egy Ă©vvel azutĂĄn, hogy az egyik egypetĂ©jƱ ikerlĂĄnyuk, Lydia balesetben meghalt, Angus Ă©s Sarah Moorcroft a fĂ©rfi nagyanyjĂĄtĂłl örökölt kis skĂłt szigetre költözik abban a remĂ©nyben, hogy sikerĂŒlt helyrehozni az Ă©letĂŒket.

Ám amikor az Ă©letben maradt lĂĄnyuk, Kirstie azt ĂĄllĂ­tja, tĂ©vedtek, Ă©s Ƒ valĂłjĂĄban Lydia, a hĂĄzaspĂĄr vilĂĄga ismĂ©t romokban hever. Ahogy közelĂ­t a tĂ©l, Angusnak el kell mennie a szigetrƑl dolgozni. Sarah magĂĄnyos, Ă©s Kirstie (vagy Lydia?) egyre zaklatottabban viselkedik. Amikor anya Ă©s lĂĄnya egy hatalmas viharban a szigeten reked, az asszonyra rĂĄtörnek a mĂșlt emlĂ©kei. Mi is törtĂ©nt valĂłjĂĄban azon a vĂ©gzetes estĂ©n, amikor meghalt az egyik lĂĄnya?

„A remekĂŒl megĂ­rt, hĂĄtborzongatĂł regĂ©ny a gyĂĄsz, a bĂĄnat, a vesztesĂ©g Ă©s a megcsalĂĄs törtĂ©nete, a helyszĂ­n szĂ©psĂ©ges, de kĂ­sĂ©rtetek jĂĄrjĂĄk, illƑ hĂĄttere a fƑszereplƑ csalĂĄd tragĂ©diĂĄjĂĄnak."

Kimberly McCreight, az Amelia, egy Ă©let cserepei szerzƑje


Free PDF Download "Fagyos ikrek" Online ePub Kindle