Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Fader Brown: De underliga fötterna" by Gilbert Keith Chesterton & G. K. Chesterton ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Fader Brown: De underliga fötterna

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Fader Brown: De underliga fötterna
  • Author : Gilbert Keith Chesterton & G. K. Chesterton
  • Release Date : January 14, 2019
  • Genre: British Detectives,Books,Mysteries & Thrillers,
  • Pages : * pages
  • Size : 943 KB

Description

NĂ€r en av kyparna dör pĂ„ en mycket exklusiv restaurang tillkallar man fader Brown för att sköta de praktiska detaljerna med dödsfallet. 


Samma kvĂ€ll hĂ„ller klubben ”De tolv sanna fiskarna” sin Ă„rliga festmiddag pĂ„ restaurangen. 

Det hela blir en kvĂ€ll som ingen av de inblandade glömmer – och slutar med att klubben efterĂ„t bestĂ€mmer sig för att hĂ€danefter ha gröna frackar. 


Det hĂ€r Ă€r en av de 53 berĂ€ttelserna om den romersk-katolske prĂ€sten och amatördetektiven fader Brown. Han anvĂ€nder sin fantasi och kunskap om mĂ€nniskan för att lösa de mĂ„nga blodiga brotten i sin församling.  


BerĂ€ttelserna om fader Brown skrevs mellan Ă„ren 1910–1936 av den engelske journalisten och författaren G. K. Chesterton, (1874–1936). Författaren skrev Ă€ven ett stort antal essĂ€er, biografier och deckare med andra huvudpersoner. 


Den hĂ€r texten publicerades Ă„r 1945 i novellsamlingen ”All vĂ€rldens detektivhistorier. En antologi sammanstĂ€lld av Frank Heller” med titeln ”De underliga fötterna”.  BerĂ€ttelsen publicerades ursprungligen pĂ„ engelska Ă„r 1911 med titeln ”The Queer Feet”.  

ÖversĂ€ttningen publicerades anonymt under signaturen ”HĂ„kan Bergstedt”. 


Free Download "Fader Brown: De underliga fötterna" PDF ePub Kindle